Η εταιρεία παρέχει πλήρεις υπηρεσίες σχεδιασμού, εγκατάστασης και χειρισμού ήχου, φωτισμού και video για οποιαδήποτε εκδήλωση σας.


Υποστηρίζει τον απαραίτητο εξοπλισμό, συναυλιών, dj event, θέατρα, εκθέσεις, συνέδρια, επιδείξεις μόδας, τηλεοπτικά show.. καθώς και την πολυκαναλη ηχογράφηση τους.


Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο και την απαραίτητη εξειδίκευση των τεχνικών, η Εταιρεία αναλαμβάνει οποιαδήποτε κλίμακας show, σε κλειστούς καθώς και ανοιχτούς χώρους.


Έχει ήδη συνεργαστεί με πολλούς πελάτες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, εταιρείες παραγωγής και πολιτικά κόμματα.


Η ποιότητα και το εύρος των υπηρεσιών της είναι πιστοποιημένη στην συνείδηση των πελατών της μέσα από τις πολλές πραγματοποιηθείσες καλύψεις και εγκαταστάσεις ήχου, φωτισμού και τελευταία και προβολικών συστημάτων, που κυμαίνονται από μικρά events υψηλής ποιότητας μέχρι ολόκληρες περιοδείες καλλιτεχνών, προεκλογικές ομιλίες, θέατρα και εκδηλώσεις.


Εταιρία υποστηρίζει οποιασδηποτε κλίμακας συναυλία, σε κλειστούς καθώς ανοιχτούς χώρους.

Τα τελευταία χρόνια , έχει επενδύσει σε εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, με ταυτόχρονη εκπαίδευση του προσωπικού της στις τελευταίες τεχνολογίες και τεχνικές.


360 3d

Ο τρισδιάστατος ήχος είναι η διαχωριστική χωρική περιοχή των ηχητικών κυμάτων χρησιμοποιώντας συναρτήσεις μεταφοράς που σχετίζονται με το κεφάλι.


Ο ήχος 3D προσφέρει μια πιο εκτεταμένη εμπειρία από το αντίστοιχο οπτικό

του.  ́Σε αντίθεση με τα γραφικά, ο ήχος 3D δεν περιορίζεται στο οπτικό πεδίο της οθόνης και μπορεί να αποδοθεί για να δώσει μια πλήρη εμπειρία 360 μοιρών

OLOGRAMMA P.A.L.S.