Μία ιδέα, η οποία χρονολογείται 20 χρόνια πριν, σημερα υλοποιείται μέσω της τεχνολογικης εξέλιξης στον τομέα της ολογραφικης προβολης


Σκοπός του Ologramma, είναι να επαναστατησει και να εισάγει μία νέα μέθοδο παρουσίασης στον χώρο της προώθησης, διαφημισης, συναυλιών, events και στην αγορά της οπτικης απεικόνισης.


Είμαστε μία ομάδα επαγγελματιών με εκτενη επαγγελματικη εμπειρία στους τομείς της διαχείρησης event, της διαφημισης, καθώς και των ηχοφωτιστικών συστημάτων.

ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ

üΣάκης Ρουβάς

üΑντώνης Ρέμος

üΠλούταρχος

üΜαζωνάκης

üΘεοδωρίδου

üONIRAMA

üΤάμτα

üΦουρέιρα

üΠουλόπουλος

üΠαπαρίζου Ελενα

üMέλισσες

üMαρινέλα

üΠάριος

üThe Ace of Hearts Tour

üΠλούταρχος summer 2015 üΒάκχες

üE TV Live

üHilton Royal Casino

üPhilip Morris HOLOGRAM

üDigident HOLOGRAM

üΔιεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

üΠατρινό Καρναβάλι

üΚαρναβάλι Μοσχάτου

üΜαραθώνιος

üΠαράδοση Φλόγας

üCity Link 2019

üΦεστιβάλ -Contest

üΑκροβατικής Γυμναστικής Ε.Γ.Ο.

Η Εταιρεία OLOGRAMMA P.A.L.S. είναι η συνέχεια της πρώτης εταιρείας ήχου και φωτισμού που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, που δραστηριοποιείται πάνω από εξήντα χρόνια στην Ελληνική αγορά με αντικείμενο τον ήχο και τον φωτισμό την ΦΩΣ & ΗΧΟΣ.

Ακόμα , δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά με στόχο την εδραίωση και προώθηση των ολογραφικών παρουσιάσεων σαν νέο μέσο στην αγορά της επικοινωνίας.

Ειδικεύεται επιπλέον σε συστήματα Ήχου, Φωτισμού και Εικόνας, με την παροχή υπηρεσιών ενοικίασης, πώλησης, εγκατάστασης καθώς και φωτιστικές μελέτες.

Σκοπός μας είναι η εφαρμογή πρωτοποριακών ιδεών και η άρτια τεχνική υποστήριξη εκδηλώσεων παντός είδουςOLOGRAMMA P.A.L.S.